Shiftleaders for food change!

 

We leven in een periode waarin onze samenleving kantelt en de economie en machtsverhoudingen onomkeerbaar veranderen. Zo’n kantelperiode kenmerkt zich door chaos, turbulentie en onzekerheid. Maar bovenal biedt deze periode kansen voor iedereen die mee wil kantelen. Vanuit dat besef verbinden wij binnen Food Impactors de shiftleaders for food change die deze kanteling in ons voedselsysteem kunnen realiseren. Food Impactors richt zich op iedereen die aan het roer staat van verandering: zowel de changemakers binnen de gevestigde orde, alsook de disruptieve nieuwkomers. Van CEO tot startup.

Jan Terlouw legt in de video hiernaast in 5 minuten uit waarom dit initiatief zo noodzakelijk is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

 

Food Impactors is een open netwerk voor bevlogen startups en ondernemers, voor idealisten die de transitie van de foodketen willen helpen realiseren en voor ambitieuze beslissers en bestuurders in de Nederlandse foodbranche, die de noodzaak van verandering omarmen. Vanuit persoonlijke drive, moreel besef en gesteund door een heldere visie op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van hun organisaties. Wij richten ons dus op CEO’s, changemanagers en beslissers op het gebied van strategie en beleid van grote, gevestigde organisaties. Maar juist ook op start-ups, scale-ups en nieuwe ondernemers die het verschil willen maken voor de wereld van morgen.

 

Food Impactors Summit 2025

In de oneven jaren brengt Food Impactors kantelaars van gevestigde bedrijven in de foodsector samen met uitdagende en disruptieve gamechangers tijdens de Food Impactors Summit. Een uniek 2-daags programma (inclusief overnachting) met visionaire sprekers, interactieve workshops, breakouts en verbinding. De volgende Food Impactors Summit zal plaatsvinden op 25 & 26 maart 2025.

Doorontwikkeld vanuit de succesvolle CEO convention, is de Food Impactors Summit hét kennisevenement om als leiders van de foodservice, foodretail én als jonge, beweeglijke en disruptieve uitdagers echt samen in beweging te komen. Op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk gebied.

Ben jij klaar om samen met ons en vele ambitieuze kantelaars, beslissers en bestuurders uit de Nederlandse foodsector het verschil te maken? Dan ontvangen we jou graag in maart.

Druk op onderstaande knop om je ticket te kopen:

RESERVEER JE TICKETS ⇾

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom?

Het is de hoogste tijd dat we in de foodsector serieus werk gaan maken van het thema ‘betekenisvol ondernemen’.

Betekenisvolle bedrijven zijn bedrijven die zich inzetten om maatschappelijke waarde te creëren in plaats van alleen maar financiële winst. En als we willen dat goede en gezonde voeding op de lange termijn beschikbaar en betaalbaar blijft - voor ieder individu, waar ook ter wereld - dan moeten we structureel werken aan de verduurzaming van productie en consumptie van ons voedsel.

Nu een kanteling van systemen zich voltrekt, hebben we meer dan ooit de frontrunners uit onze foodsector nodig om de toekomst in te kleuren.

 

 

Door wie?

Food Impactors is een gezamenlijk initiatief van Food Reflection en Foodservice Network:

FoodReflection

Enrique Figee (1963) is de oprichter van FoodReflection en al ruim 30 jaar actief in de foodbranche. Food Reflection is een gerenommeerde sparringpartner voor vele leidinggevenden in de Nederlandse food- en foodservicesector. FoodReflection is gespecialiseerd in vraagstukken van strategische en organisatorische aard. Personal- en teamcoaching vormen een belangrijk onderdeel van de aanpak.

Foodservice Network

Foodservice Network Nederland is een netwerkorganisatie voor de beslissers van de meest toonaangevende foodservicebedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 2002 is Foodservice Network Nederland uitgegroeid tot een netwerkorganisatie van meer dan 160 bedrijven en 350 persoonlijke leden. Jaarlijks worden er inspirerende bijeenkomsten, themadagen, trendtours en een masterclass georganiseerd, die bekend staan om hun informatieve en informele karakter en de krachtige netwerkfunctie.